Wisseling Praktijk Troelstralaan Anja gaat, Amber komt.

20-11-2019

Per 1 januari 2020 zal ik praktijk Troelstralaan na ruim 27 jaar gaan verlaten. Ik heb hier altijd met veel plezier als psychosomatisch fysiotherapeut gewerkt maar mijn pensioenleeftijd nadert en ik kijk ernaar uit mij te gaan richten op andere aspecten van mijn leven!

Ik wil hierbij graag alle patiënten, collega’s en verwijzers bedanken voor het vertrouwen dat zij mij gegeven hebben in de afgelopen 27 jaar.

Ik ben heel blij dat mijn plek in de praktijk zal worden overgenomen door Amber Koelemij.

Mjjn naam is Amber Koelemij. Ik zal per 1 december met Anja werken in de Mr. Troelstralaan en vanaf 1 januari 2020 zal ik de praktijk van Anja overnemen. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de bachelor opleiding oefentherapie Mensendieck waarna ik direct ben doorgegaan met de master psychosomatische fysiotherapie. In juni 2020 verwacht ik de master psychosomatische fysiotherapie succesvol af te ronden. Verder heb ik mij als slaapoefentherapeut ontwikkeld. Op dit moment zie ik veel mensen met lichamelijke klachten en spanning, angst, depressie, slapeloosheid, conversie, hyperventilatie of andere herstel belemmerende factoren. Mijn missie is om iedere cliënt binnen zijn of haar eigen kunnen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten en samen te werken.