Weer uit de startblokken...

19-08-2019

De vakantie nadert zijn einde weer voor de meesten en ook op onze praktijk is op Anja na iedereen weer terug op zijn post. Er is deze zomer weinig bijzonder nieuws wat de praktijk aangaat. De lessen van Marisha zijn weer volop in gang, onze trainingsruimte wordt weer langzaam drukker.

De bereikbaarheid van de locatie Westelijk Halfrond staat nog even onderdruk i.v.m. de werkzaamheden aan de Beneluxbaan, houd daar rekening mee. U wordt keurig omgeleid maar soms kan het erg druk zijn: https://amstelveeninzicht.nl/amstelveenlijn/

Het parkeren bij de locatie Troelstralaan gaat erg soepel sinds de invoering van het gebruik van de blauwe zone in februari van dit jaar. U kan altijd voor de deur parkeren!

Als de behandeling is gestopt ontvangt u meestal een verzoek, per e-mail, om aan te geven hoe het geheel van de behandeling u is bevallen. Wij stellen het zeer op prijs dat u deze vragenlijst wilt beantwoorden. Dat gebeurt anoniem. Wij hebben hier veel aan en kunnen zien waar we nog kunnen verbeteren. Dank hiervoor.