Mindfulness Oktober 2019

19-08-2019

Op woensdag 2 oktober start om 09.15 uur de officiële vervolgtraining na mindfulness: de Compassie Training. Mensen die eerder een mindfulness training hebben gevolgd en hier graag een vervolg aan willen geven zijn van harte welkom. De training wordt verzorgd door gecertificeerd mindfulness trainster Sandra Schoonhagen.

Gedurende 8 weken ontwikkel je in een ontspannen en veilige setting een compassionele houding. Visualisatie oefeningen, het delen van ervaringen en theoretische uitleg rondom de thema's vormen de basis. Elke week wordt een nieuw thema behandeld, zoals ‘stressreacties en zelfcompassie’ of ‘compassievol omgaan met anderen’. Anders dan bij mindfulness training wordt bij compassie training oefeningen aangeboden waarbij het voorstellingsvermogen aangesproken wordt. Door de opbouw van het programma ontdekken deelnemers hoe gezonder om te gaan met (emotionele) pijn en hoe zij overmatig zelfkritiek kunnen vervangen door een mildere houding naar jezelf. De training is o.a. behulpzaam bij angstige gevoelens, stress en bevordert het geluksgevoel. Na de training ervaren deelnemers een toename in veerkracht en een gezonder leven.

 

De compassie training start op woensdag 2 oktober om 09.15-11.15 uur bij Fysiopraktijk Troelstralaan. Meer informatie is te lezen op www.sandraschoonhagen.com/compassietraining. Aanmelden of vragen kan via de website of contact@sandraschoonhagen.com of 06-15 63 58 76.