Data Mindfulness training

09-07-2019 - Mr Troelstralaan 9 Amstelveen

Start nieuwe mindfulness training dinsdagavond 27 augustus

Op dinsdagavond 27 augustus start om 19.30 uur een nieuwe 8-weekse mindfulness training bij Fysiotherapie Troelstralaan, verzorgd door gecertificeerd trainster Sandra Schoonhagen.

Uit onderzoek blijkt dat huisartsenbezoek in 60% tot 80% van de gevallen ingegeven is door stress-gerelateerde klachten. Onderzoek naar de effecten van mindfulness training laat zien dat er positieve effecten zijn te verwachten op het gebied van stress-veerkracht, psychologisch welbevinden, levenskwaliteit en op omgang met ziekte.1

In de 8-weekse mindfulness training ontwikkel je inzicht in je automatische reacties. Reacties die we allemaal hebben, bijvoorbeeld bij onrustige gedachten of in stressvolle situaties. Met behulp van de oefeningen en theorie ontdek je hoe je even kunt ‘pauzeren’ om vervolgens bewust te kiezen voor wat op dat moment goed is om te doen.

Lees op onderstaande website of deze training aansluit bij wat jij nodig hebt. NB: Afhankelijk van de polis vergoeden zorgverzekeraars een deel van de trainingskosten.

Aanmelden en informatie:

www.sandraschoonhagen.com/mindfulness-training-in-amstelveen

Mail: contact@sandraschoonhagen.com of telefoon: 06- 15 63 58 76

 

1 Bron: www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352250X18301969?via%3Dihub