Bedankt voor de steun!

09-12-2016

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de steun die we de afgelopen weken hebben ontvangen. Dinsdag 6 december overhandigden we in de Tweede Kamer de petitie ' Stop de behandelindex' met 40.014 handtekeningen.

 

Een geweldig resultaat!

Als dank, maar ook om u zo goed mogelijk te informeren, hebben we een e-book samengesteld; "Een weloverwogen keuze in jouw zorgpolis". In dit e-book treft u het overzicht van alle zorgpolissen, waarbij we gemakshalve ook aangeven "wel of geen" behandelindex. Dat is namelijk wel zo eerlijk. Gebruik het als naslagwerk bij één van de vergelijkingssites om vóór 1 januari 2017 een goede keuze te maken qua zorgverzekering.

 

E-book met het échte verhaal qua zorgpolissen 2017

Bij het maken van een weloverwogen keuze qua zorgverzekeraar en een passende zorgpolis in 2017 is het wel zo eerlijk om niet alleen de maandelijkse kosten, van lage tot een hoge vergoeding, maar vooral ook de behandelindex inzichtelijk te maken.
Wij delen met heel Nederland het échte verhaal, omdat iedereen het recht heeft op transparantie. Bijgaand het e-book waarin we trachten dat zo inzichtelijk mogelijk te maken. Je kunt het gebruiken als naslagwerk bij één van de vergelijkingssites en daarmee voor 2017 een goede keuze maken.
 


CZ, VGZ en Zilveren Kruis hanteren allemaal de zogenaamde behandelindex. Check voor meer informatie www.stopdebehandelindex.nl
 


Vergeet dit e-book niet te delen en te liken. En breng familie, vrienden, kennissen en collega's allemaal op de hoogte van deze gratis informatie. Daar wordt iedereen beter van.
Nieuwsgierig geworden? Klik hier!