Even voorstellen: Anja van der Eijk

30-08-2016

Sinds mei 2016 werk ik op de maandag in deze praktijk als fysiotherapeut en manueeltherapeut. Tevens vervang ik collega’s bij vakantie en/of ziekte. De afgelopen jaren heb ik als ZZPer in meerdere praktijken gewerkt en veel verschillende ervaringen opgedaan. Naast het werk op de Troelstralaan werk ik op dit moment op de woensdag in Lisse.

 

In 1985 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 1998 als manueeltherapeut aan de SOMT. Als aanvulling hierop heb ik een uitgebreide cursus volgens het Mulligan Concept gevolgd. Dit is een milde en pijnvrije vorm van manuele therapie om gewrichten beter te laten bewegen. Tevens heb ik een cursus medical taping gevolgd. In november 2016 ga ik starten met de basis cursus dry needling.

 

Mijn ervaring betreft met name de behandeling van lage rug-, nek-borst-, schouder- en heupklachten. Daarnaast heb ik aanvullende cursussen gedaan om hoofdpijn en duizeligheid klachten te kunnen behandelen, vaak gecombineerd met kaakgewrichtsklachten.

 

Als atleet en later als gediplomeerd trainer van de pupillen ben ik betrokken geweest bij de atletiek vereniging Startbaan. Nu ben ik bij deze vereniging als vrijwilliger actief. Bij loopblessures doe ik op verzoek een loopanalyse en geef ik advies over looptechniek en trainingsbelasting.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op. Tot ziens in de praktijk!